U Mobitelco Cluj - Oradea, 87-71 VIDEO - declaratii Tenter si Silvasan


U Mobitelco Cluj a invins CSM Oradea cu o diferenta de 16 puncte la capatul unui meci pe care l-a dominat (27-22, 19-15, 20-15, 21-19).

"Am  venit dupa o infrangere care nu trebuia sa aiba loc si a trebuit sa aratam o alta determinare. Am facut un joc bun inclusiv in defensiva iar Mijovic ne-a ajutat foarte mult, a aratat ca este un jucator foarte valoros chiar daca vine dupa doua zile in care nu s-a antrenat din cauza unui virus intestinal. Pentru noi vine o perioada foarte dificila insa este normal sa fie asa, e normal sa ne dorim sa fim in lumea buna a baschetului european, sa fim acolo trebuie sa ne obisnuim cu ritmul acesta de joc. Pentru campania europeana ne dorim foarte mult sa ne intarim sub panou insa aducerea unui pivot  depinde de cateva lucruri. Vom vedea in decursul saptamanii viitoare daca vor reusi sa le indeplinim", a spus Mantrenorul Marcel Tenter.

"A fost un meci foarte greu, Oradea este o echipa foarte buna de play- off si va avea un cuvant greu de spun in campionatul acesta. Noi venean dupa un meci mai slab si trebuia sa demonstram ca avem atitudine si ca suntem campioni", a precizat si Mihai Silvasan.

U Mobitelco Cluj: Dykes 22 (9 pase decisive, 10 rec), Krstanovic 20(6 rec, 3 pase decisive), Mijovic 16(3 capace), Silvasan 12 (4 recuperari), Lawrence 6, Mihai Paul 6 puncte(3 pase decisive), Morris 4 puncte( 4 pase desicive).

CSM Oradea: Pesic 21, Markovic 14, Maric 13.

 

U Mobitelco ocupa in acest moment pozitia 10 in clasamentul sezonului regulat, adunand 5 puncte si avand un meci mai putin disputat.

Comentarii Facebook