Remus Campeanu: "U Cluj va straluci pe Cluj Arena"


Remus Campeanu, fostul capitan al Universitatii Cluj si acum presedinte onorific al clubului, s-a aratat impresionat de Cluj Arena, dar recunoaste ca e nevoie de performante pentru a fi facut uitat "templul fotbalului clujean", fosta arena "Ion Moina".

"N-am crezut niciodata ca voi ajunge ziua in care sa vad cu ochii mei noul stadion. (...) Aceasta echipa va avea mereu ceva special, probabil acest spirit studentesc de care te indragostesti si nu-i mai dai drumul niciodata. Acum s-a ridicat si stadionul, care este minunat, mai lipseste doar sa ne mentinem sus si sa muncim mult, iar rezultatele mult asteptate vor veni", a declarat fosta glorie a "sepcilor rosii", pentru site -ul oficial al U Cluj.

"Mi-am petrecut zeci de ani din viata pe "Ion Moina". Acolo mi-a fost scandat numele de atatea ori, am bucurat mii de fani, am legat prietenii... e greu sa uiti asa ceva. Fostul stadion a insemnat ceva important, iar acum, noua constructie trebuie sa insemne la fel de mult pentru cei de acum", a mai spus remus Campeanu.

Fosta glorie a U Cluj a afirmat ca echipa a crescut mult in valoare si este bine organizata. "Valoarea echipei a crescut mult, majoritatea jucatorilor sint tehnici, capabili sa decida un meci, iar echipa se poate baza mai mult pe constructie cu ajutorul lor. Avem jucatori cu experienta, iar echipa va straluci pe Cluj Arena. (...) "Este o diferenta mare ceea ce este acum la "U", fata de ce era in trecut. Totul este bine pus la punct, incepind de la partea financiara, pina la echipa si antrenor. Acum, la Universitatea Cluj, e acea liniste care sprijina performanta", a mai adaugat fostul capitan al "sepcilor rosii". 

Comentarii Facebook