U Mobitelco Cluj a terminat sezonul în lacrimi! Oradea i-a eliminat pe clujeni din play-off

 

U Mobitelco Cluj a pierdut şi meciul al patrulea din play-off, contra CSM Oradea. Astfel, clujenii au terminat unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani. 

 

CSM Oradea a câştigat 3 din cele patru meciuri şi avansează în semifinală.

 

Mihai Silvasan, jucătorul U Mobitelco Cluj, a spus că este un moment trist pentru echipă, mai ales că în ultimii şapte - opt ani U Mobitelco a jucat în semifinale. "Chiar am avut asteptari mari in acest sezon, nu mai are rost sa vorbesc acum despre acest joc. Noi ne-am luptat, dar se pare ca atat am putut. Cu putin noroc, poate ca era mai bine, insa asta este, avem o vacanta luata prematur si nu face bine nici noua si nici clubului. Ce sa spun acum, ca am avut ghinion?!? Nu, ii felicit pe oradeni, cred ca au meritat victoria si... e foarte dureros, nu imi gasesc cuvintele... Chiar am avut un sezon foarte bun, colaborarea cu domnul Niksa Bavcevic a fost foarte buna... Vreau sa ii multumesc ca a fost alaturi de noi, ca am invatat multe de la el. Din pacate pentru noi, mai exista in viata si esecuri, pe care trebuie sa le luam ca barbatii si sa mergem tot inainte. Nu se termina lumea sau carierele noastre cu acest esec", a spus jucătorul.

 

Antrenorul U Mobitelco Cluj, Niksa Bavcevic, a remarcat greşelile făcute pe final, în meciul al patrulea. "Practic, pentru 38 de minute am controlat jocul si nu pot sa le reprosez nimic baietilor mei. Din pacate, concentrarea nu a fost suficient de buna. Am facut cateva lucruri invers decat ne-am inteles, decizii tactice... Trebuie sa felicit echipa din Oradea, dar si pe fanii nostri, care atat ieri, cat si astazi, ne-au sprijinit pana la capat. Am nevoie de cateva zile pentru a ma linisti si a reflecta asupra sezonului, am ajuns in finala cupei, am fost aproape in seria cu Oradea, deci mai mult decat ne-am asteptat la inceputul sezonului. Dupa ce schimbi zece jucatori si singurul tau obiectiv e sa intri in play-off, atunci ar trebui sa fim multumiti. Dar, dupa ce am vazut ca am avut unul dintre cei mai buni adversari si am fost aproape, vedem ca intotdeauna este loc de mai bine. Marti ne vom intalni cu jucatorii si vom sta de vorba si vom vedea ce va urma. Trebuie sa analizam acest sezon, sa vedem care au fost avantajele si dezavantajele si pe urma vom lua niste decizii", a adăugat tehnicianul.

 

Marcatorii meciului patru: 

"U" Mobitelco BT: Silvasan 19 (4 rec.), Ross 14 (3 rec.), Wright 13 (3 rec., 8 p.d.), Barnette 12 (8 rec.), Nikolov 7 (3 rec., 2 p.d.), Djapa 6 (5 rec., 1 p.d.). Au mai jucat Baciu (3 rec.), Nakic.

CSM Oradea: Maric 18, Franklin 15, Stefanovic 13, Pesic 10, Dillon 8, Comagic 6, Pasca 3.

Comentarii Facebook