U Mobitelco a învins la Pitești

 

U Mobitelco a câștigat ultimul meci al turului de campionat la Pitești, cu scorul 72-77.

 

Niksa Bavcevic a declarat că ”acest meci a aratat, inca o data, ca jucam mai bine in deplasare decat pe teren propriu. In aceasta seara doua lucruri au decis meciul: numarul mare de  recuperari, ceea ce inseamna ca am fost combativi si procentajul bun la aruncarile libere, iar acest lucru arata ca echipa a fost concentrata. Pe final am jucat mai bine, nu am faultat, nu am facut nicio greseala tactica. A fost o victorie importanta pentru noi in aceasta seara, o victorie venita dupa un joc colectiv al echipei”.

 

Steve Ross a precizat că victoria este cu atât mai importantă, cu cât vine după două înfrângeri pe teren propriu cu Oradea și Craiova. ”Am fost concentrați, am recuperat foarte bine si ne bucuram ca am incheiat turul de campionat cu o victorie”, a spus Ross.

 

Marcatori:

 

BCM U Pitesti: Jones 19 (6 rec.), Barac 18 (9 rec., 4 pase decisive), Kinloch 11 (5 rec., 2 capace), Gennie 10 (3 rec. 4 p.d.), Pupovic 7, Popa Calota 3, Popescu si Albjanic cate 2.

”U” Mobitelco BT Cluj: Ross 18 (9 rec., 1 p.d.), Wright 16 (14 rec., 3 p.d., 2 interceptii), Silvasan 15 (5 rec., 2 p.d.), Barnette 11 (2 rec., 1 p.d.), Nikolov 9 (1 rec., 2 p.d., 3 interceptii, 1 capac), Baciu 3 (2 rec.), Nakic 3 (3 rec.), Hallik 2 (1 p.d.)

Comentarii Facebook