Joi 24 Septembrie

Câți bani a încasat Paszkany din Champions League

 

 

CFR Cluj a primit deja de la UEFA o parte din banii pentru prestația din grupele Champions League, dar mai puțini decât se aștepta.

 

Dacă inițial s-a vorbit despre suma de 25 de milioane de euro, în total, în conturile lui Arpad Paszkany vor intra numai 14 milioane de euro, din care a încasat deja 11 milioane. 

 

Am primit până acum în jur de 11 milioane de la UEFA, banii vin în tranşe. Totalul sumelor va ajunge la 14 milioane de euro. Cei care au vorbit despre alte sume nu se află la curent cu politicile UEFA şi s-au luat ca nivel, probabil, banii care erau încasaţi pe vremuri de Steaua, la primele lor participări în Liga Campionilor. Pe atunci UEFA era cu mult mai darnică”, a declarat Arpad Paszkany, conform citynews.ro.

 

În legătură cu încasările din bilete, CFR Cluj a mai strâns în grupe o sumă frumușică, circa 800.000 de euro. ”De aici se plătesc diverse, inclusiv impozite, aşa că sumele care ne rămân sunt mai degrabă nesemnificative. Probabil că nici dacă punem la socoteală şi încasările din meciurile disputate în preliminariile Ligii Campionilor nu trecem de 600.000-700.000 de euro, net”, a mai declarat Paszkany.

 

Comentarii Facebook