"U" Mobitelco a castigat categoric sezonul regulat al campionatului de baschet


Baschetbalistii de la "U" Mobitelco sunt liderii sezonului regulat dupa o victorie in fata celor de la SCM U Craiova, cu scorul de 84 la 65. Jucatorii clujeni se pregatesc acum pentru play-off.

"U" Mobitelco va intalni in primul tur a play - off -ului pe BC Mures, clasata pe locul opt, in sezonul regulat. Calificarea mai departe va fi jucata in sistem de cinci meciuri, dintre care trei vor fi jucate in sala "Horia Demian" si doua partide vor fi in deplasare la Mures.

In ultimul meci al sezonului regulat, castigat de baschetbalistii clujeni in fata craiovenilor, cel mai bun jucator clujean a fost Krstanovici, cu 20 de puncte reusite, urmat de Cuic si Silvasan, cu 17 puncte, urmati de Thomson si Dyles cu 13 si 8 puncte,

La finalul partidei, capitanul echipei clujene, Mihai Silvasan, a declarat ca "greul incepe abia de acum si ca trebuie sa ne concentram pe jocul din play-off, pentru a deveni campioni. Acum incepe un nou sezon si trebuie sa luam totul de la zero si sa cladim".
 
Antrenorul Marcel Tenter a tinut sa ii felicite pe baieti, dar si sa ii avertizeze ca bucuria trebuie sa fie la final. "Toti jucatorii au luptat si au lucrat pentru echipa. Trebuie sa facem la fel si la final sa adunam laurii", a mai spus Tenter.

Comentarii Facebook