Miercuri 17 Aprilie

Biletele la meciurile CFR se vor putea cumpara si online

Primul meci la care vanzarea se va face si online este cel cu Rapid din etapa a 27-a. Biletele vor fi trimise prin curierat, costul postal fiind suportat de cumparator. Afla mai multe detalii.

 

Un proiect dorit de mult timp de conducerea clubului, sistemul de vanzare online a biletelor pe site-ul clubului (www.cfr1907.ro) a fost prezentat in cadrul conferintei de presa a clubului.

 

Presedintele Iuliu Muresan a spus ca se doreste ca prin vanzarea pe Internet sa fie evitate aglomerarile si cozile, amintind de meciurile cu Dinamo si mai ales cu Steaua, cand intr-o singura zi s-au vandut peste 18 000 de bilete si s-au format cozi la care s-a asteptat si cate 5 ore.

 

Sistemul ii va ajuta si pe fanii CFR din afara orasului sau din alte judete, care vor scapa de un drum pe care il faceau pentru achizitionarea biletului.

 

Pentru inceput doar o treime din capacitatea stadionului va fi alocata vanzarii on-line, deoarece aproape 4000 de locuri sunt deja vandute pe baza de abonamente, mai exista locuri rezervate pentru sponsori si oficialitati si vor fi pastrate bilete si pentru vanzarea prin casierie.

Vanzarea de bilete online va fi oprita cu 1-2 zile inainte de fiecare meci deoarece nu mai exista timpul necesar pentru a fi asigurata trimiterea postala a biletelor.

 

Pentru a putea cumpara un bilet online trebuie mai intai sa va inregistrati datele de identificare in baza de date, primind un username si o parola.

 

Cumpararea biletelor are 4 etape

   -alegerea meciului

   -alegerea locului (puteti vizualiza tot stadionul si alege locul dorit dintre cele disponibile). Pentru fiecare zona este disponibila si o poza din care va puteti da seama cat de bine veti vedea meciul cumparand un loc in acel sector

   - plata (cu card)

   - confirmare

 

Veti primi si un e-mail de confirmare a cumpararii biletului. Ca si la casele de bilete, numarul de bilete care pot fi cumparate de o persoana va fi limitat, probabil tot la maxim 10 tichete.

 

Exista si intentia de a se incheia un parteneriat cu Camera de Comert pentru ridicarea de acolo a biletelor pentru cei care nu pot sau nu doresc sa le primeasca la domiciliu.

 

 

Comentarii Facebook