„U” Cluj se va reuni pe 17 iunie. Unde vor pleca „studenții” în cantonament și echipele pe care le vor întâlni în pregătirea pentru noul sezon


Primul antrenament pentru “U” Cluj va avea loc luni, 17 iunie, atunci când va avea loc și reunirea lotului. Timp de opt zile “studenții” se vor antrena pe plan local, urmând apoi să plece în cantonament în Austria, la Complexul Aldian Club din localitatea Ampflwang im Hausruckwald. 

“U” Cluj va juca patru meciuri amicale în pregătirea noului sezon de Superligă, care va începe sâmbătă, 13 iulie. 

FC Slovan Liberec este cel mai cunoscut nume pe care “studenții” îl vor întâlni în cantonament. Celelalte adeversare sunt: SV Reid, a doua ligă secundă din Austria, DVTK, prima ligă din Ungaria și o echipă care urmează să fie decisă în viitorul apropiat.

Plecarea în stagiul de pregătire din Austria este programată pe 25 iunie. La fel ca și la începutul sezonului trecut, Complexul Aldiana Club din localitatea Ampflwang im Hausruckwald va fi casa Universității pentru cele 12 zile de cantonament.

Programul jocurilor amicale din Austria:

28 iunie: FC Universitatea Cluj vs SV Reid (locul 2 în liga secundă din Austria)

1 iulie: Meci de pregătire împotriva unui adversar ce urmează să fie stabilit.

4 iulie: FC Universitatea Cluj vs DVTK (locul 7 în prima ligă din Ungaria)

5 iulie: FC Universitatea Cluj vs FC Slovan Liberec (locul 7 în prima ligă din Cehia)”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina oficială a clubului.


Comentarii Facebook