Dan Petrescu face „curățenie” în lotul din Gruia. Trei jucători, OUT de la CFR Cluj!


După ce a punctat la capitolul sosiri prin transferurile lui Armend Thaqi și Andrei Artean, CFR Cluj a anunțat trei plecări în cursul zilei de luni, 10 iunie.

Filippo Falco (32 de ani) a fost adus de CFR Cluj în februarie 2024, însă formația din Gruia nu l-a folosit în niciun meci, iar atacantul de bandă a plecat de la formația antrenată de Dan Petrescu.

„Mulțumim, Filippo Falco! Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a colaborării cu jucătorul Filippo Falco. Mult succes în carieră, Filippo!”, a anunțat CFR.

Sosit în ianuarie 2024 de la Zalgiris, Petar Mamic (28 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj după doar patru meciuri jucate în tricoul ardelenilor.

„Mulțumim, Petar Mamić! Clubul CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de fundașul Petar Mamić, al cărui contract a ajuns la final. Îi mulțumim pentru munca depusă și îi urăm multă mai departe în carieră!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Omar El Kaddouri (33 de ani) a sosit în Gruia în iarnă, iar aducerea lui era văzută ca o lovitură de proporții, având în vedere faptul că a jucat în cariera sa la echipe precum Napoli, Torino și PAOK.

În cele din urmă, după doar nouă meciuri, mijlocaș ofensiv a fost lăsat să plece de către CFR Cluj.

„Mulțumim, Omar El Kaddouri! Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu Omar El Kaddouri, al cărui contract a ajuns la final. Venit în Gruia în luna ianuarie, Omar a bifat 9 partide în tricoul CFR-ului, reușind să marcheze un gol. Îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi urăm multă baftă în carieră!”, a anunțat CFR Cluj pe rețelele sociale.

Comentarii Facebook