Atacantul din Franța pe care Dan Petrescu îl dorește la CFR Cluj în lupta pentru titlu: În trecut jucătorul a fost antrenat de Gică Hagi


Antrenorul CFR-ului dorește să își întărească serios echipa pentru a se putea lupta la titlu sezonul următor în Superliga României. 

Dan Petrescu dorește să “pună mâna” pe un atacant care evoluează în Franța și care în trecut a fost antrenat de către Gică Hagi.

Este vorba despre fostul jucător al Farului Constanța, atacantul Alexi Pitu. Acesta evoluează de două sezoane în liga secundă franceză, la echipa Bordeaux. În cele peste 40 de meciuri în care a evoluat, românul a reușit să marcheze un singur gol. 

Merge din ce în ce mai bine în teren, dar și în viața de zi cu zi. Desigur, este diferit de România. Sper că voi avea rezultate bune și voi încerca în continuare să joc bine. Cred că m-am adaptat datorită primirii oamenilor de aici și cu sprijinul coechipierilor mei. Acum sper să obținem rezultate bune.

Din punct de vedere tehnic, sunt foarte asemănătoare (n.r. Ligue 2 și Superliga României), aici se pune accent pe fizic, pe viteză. Într-adevăr, sunt mulți jucători care sunt capabili să pună totul în intensitate, din acest punct de vedere este diferit.

Mă antrenez cu echipa și încerc să mă adaptez la ritmul de joc al coechipierilor. Sper să îmi îmbunătățesc jocul și să aducem cât mai multe puncte. Mă adaptez la o poziție laterală, în România am jucat la fel de mult pe laterale, cât și pe centru. Sunt un jucător versatil și mă adaptez la orice poziție.

Cel mai important lucru acum este să pregătim meciul care urmează. Cred că este important pentru mine să marchez un gol, mai ales pentru moral”, declara Alexi Pitu în urmă cu ceva timp, citat de publicația franceză girondins4ever.com.

Conform PROSPORT, atacantul în vârstă de 22 de ani este dorit înapoi în România și de către fostul său profesor, Gigă Hagi, la Farul Constanța.


Comentarii Facebook