U Cluj Rugby şi-a aflat adversarele din noul format al Ligii Naţionale de Rugby! Au fost anunțați SPONSORII și ultimul super transfer - FOTO


Federaţia Română de Rugby a anunţat noul format competiţional al Ligii Naţionale de Rugby, unde 14 echipe de seniori urmează să evolueze în două grupe regionale. Primele două echipe clasate din fiecare grupă regională se vor califica în play-off-ul competiției.

Csaba Gal, președintele U Cluj Rugby, a prezentat noul proiect al echipei de management, care doreşte să profesionalizeze suplimentar secţia de rugby pe toate palierele: ”Ambiţia noastră este de a readuce suporterii și galeria la meciurile de rugby. Ne dorim foarte mult să oferim vizibilitate și condiții decente acestui sport. Avem promisiuni din partea autorităţilor judeţene şi a managementului Cluj Arena că, după încheierea play-off-ului din Liga a 2-a de fotbal, vom avea și noi acces pe stadion. Vrem să ne duelăm cu campioana Știința Baia Mare pe o arenă de care să fim mândri!”, a declarat Csaba Gal.

Snapshot 1 (14.04.2022 20-55).png

U Cluj debutează acasă, în Parcul Babeş, sâmbătă, 16 aprilie, împotriva celor de la CSM Suceava. Echipa îi invită pe această cale pe toţi suporterii să fie alături. Bilete virtuale se pot achiziţiona de pe site-ul iabilet.ro. Aceste bilete sunt de susținere şi pot fi cumpărate chiar şi de cei care nu au posibilitatea să ajungă la meci. Biletele se pot achiziţiona AICI.

Csaba Gal a subliniat importanţa partenerilor privaţi şi a mulţumit atât celor nou-veniţi în proiect, cât şi celor cu care echipa are deja o relaţie de durată:

Doresc să aduc mulţumiri noilor parteneri ai echipei, Admar Capital Grup (soluții integrate pentru instalații) și Caro (centru rezidențial), pentru că au încredere în proiectul nostru de relansare și dezvoltare a echipei. Dorim să atragem parteneri serioși din mediul de afaceri privat, să arătăm că rugby-ul poate reprezenta un vector pozitiv de imagine. Le mulţumesc pe această cale şi sponsorilor vechi cu care continuăm parteneriatul: CS INVEST şi Oncos”.

Echipa managerială a încheiat şi un parteneriat cu Macron, furnizor consacrat de echipamente sportive.

F9ADAF7F-C0C4-4F45-9CC7-C5B933618259_1_201_a.jpeg

Cu ocazia începerii noului sezon, a fost anunţat ultimul transfer realizat de echipă, taloneurul Rohan Schwarz. Dorinţa echipei este ca tânărul sud-african să devină unul dintre cei mai prolifici jucători ai campionatului intern, și, de ce nu, un viitor taloneur pentru naționala României.

Csaba Gal a făcut un apel către comunitatea de fani, pe care o invită să participe la meciuri şi la alte activităţi ale echipei: ”Facem un apel către fanii echipei: dorim să consolidăm comunitatea de fani şi ne gândim la anumite acţiuni dedicate acestora, precum repriza a treia, ziua porţilor deschise, tombole, pe scurt un acces mai bun la jucători şi la echipă. În acest sens, e foarte important să construim un grup numeros de membri cotizanţi şi să îl menţinem atractiv pentru a putea crea un mediu performant”.

IMG_6557 copy.jpg

Programul de joc al echipei U Cluj din sezonul regulat este următorul:

Etapa 1 (16.04.2022)

U Cluj - CSM Suceava

Etapa 2 (30.04)

U Alba Iulia - U Cluj

Etapa 3 (08.05)

U Cluj - CSM Ştiinţa Baia Mare

Etapa 4 (14.05)

CSM-USAMVB Timişoara - U Cluj

Etapa 6 (28.05)

U Cluj - Ştiinţa Petroşani

Etapa 7 (04.06)

RC Gura Humorului - U Cluj

Comentarii Facebook