Dinamo Kiev va juca amical cu CFR Cluj! Ucrainenii iritați de discursul lui Gigi Becali, care a jignit batalionul Azov


Gigi Becali i-a iritat atât de tare pe cei de la Dinamo Kiev, încât ucrainenii au anulat amicalul cu FCSB și vor juca cu cei de la CFR Cluj.

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a spus că amicalul s-a anulat.

Conducerea lui Dinamo Kiev consideră inacceptabilă declaraţia patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov şi nu vede cum ar fi posibil să se dispute acest meci. Acest lucru i s-a adus la cunoştinţă clubului FCSB, la o zi după declaraţiile respective.

Dinamo Kiev le mulţumeşte FCSB şi patronului Gigi Becali pentru ajutorul lor în organizarea procesului de pregătire a echipei noastre în România, dar subliniază că acum prioritatea este independenţa ţării noastre şi a tuturor celor care o asigură, militar şi diplomatic.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu actualul lider al campionatului României şi campioana en titre, CFR Cluj. Meciul va avea loc la 20 aprilie", se arată în comunicatul campioanei Ucrainei.

Ce a declarat Gigi Becali despre Regimentul Azov: ”Ăia sunt naziștii din Ucraina”

În 9 aprilie, Gigi Becali a spus că Batalionul Azov, care face parte din Garda Națională Ucraineană, este o grupare nazistă.

Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: 'Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich'. Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis 'Iartă-l pe Abramovich'. El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu. Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri", a spus Gigi Becali la România TV.

Comentarii Facebook