U Cluj nu le mai poate plăti chiria jucătorilor. De miercuri sunt pe drumuri

 

Universitatea Cluj a ajuns în imposibilitatea de a mai plăti chiria jucătorilor, care urmează să fie evacuați din apartamente miercuri, 28 noiembrie.

 

Clubul a notificat proprietarii apartamentelor că din cauza lipsei de fonduri nu mai poate plăti chiriile, a precizat o sursă din cadrul clubului clujean.

 

Proprietarul unei case de schimb valutar din Cluj-Napoca a dat împrumut echipei 21 de mii de euro pentru plata restanțelor către Georgian Toba (8.000 de euro) si Florin Matache (13.000 de euro). Fără acești bani, U Cluj ar fi riscat să fie retrogratată în Divizia B și meciul cu CFR Cluj să nu poată fi organizat.

 

Aceleași surse au declarat că Walter a refuzat să vândă echipa către nemți pentru că a preferat un român care i-ar putea acoperi eventualele nereguli din acte.

 

Ioan Mărginean i-a asigurat totuși pe angajații clubului și pe jucători că trebuie să mai aibă rabdare. ”Încasările din meciul cu CFR Cluj se vor duce exclusiv la plata salariilor jucătorilor, care au restanțe de 3 luni”, ar fi spus ”Limoniu”.

 

Mărginean speră ca din vânzarea de bilete să adune 100.000 de euro.

 

Nemții interesați de U Cluj nu renunță la afacere. Negociază în paralel cu două echipe din Liga a 3- a din Germania

 

Un jucător de la U Cluj a fost deja evacuat din apartamentul în care locuia pentru că nu și-a plătit chiria și stă acum în spital.

 

Neplătit de 4 luni, Alex da Silva Braz, la fel ca și ceilalți jucători de la U Cluj, a fost evacuat din apartament de proprietar pentru că nu a avut bani să achite chiria. El a aflat vestea în timp ce se afla în spital, având o problemă cu rinichii. Când își va termina tratamentul se va muta alături de un coleg, Cleiton.

 

Jucător de la U Cluj, evacuat din apartament pentru că nu și-a plătit chiria. Locuiește acum în SPITAL

Comentarii Facebook