Jucător de la U Cluj, evacuat din apartament pentru că nu și-a plătit chiria. Locuiește acum în SPITAL

 

Un jucător de la U Cluj a fost evacuat din apartamentul în care locuia pentru că nu și-a plătit chiria și stă acum în spital.

 

Neplătit de 4 luni, Alex da Silva Braz, la fel ca și ceilalți jucători de la U Cluj, a fost evacuat din apartament de proprietar pentru că nu a avut bani să achite chiria. El a aflat vestea în timp ce se afla în spital, având o problemă cu rinichii. Când își va termina tratamentul se va muta alături de un coleg, Cleiton. ”M-a sunat proprietarul să-mi strâng lucrurile şi să părăsesc apartamentul. Am vorbit cu Cleiton să le ia el şi mă voi muta la el, după ce voi ieşi din spital. E o situaţie foarte neplăcută. Nu credeam că o să mi se întâmple aşa ceva”, a povestit Alex Braz, citat de prosport.ro.

 

Brazilianul Alex da Silva Braz s-a transferat la U Cluj de la Tabao de Sera, echipă din ligile inferioare braziliene, dar a dat peste o situație pe care nu și-o putea imagina. 

 

Toți jucătorii de la U Cluj au mari probleme cu banii, fiind în așteptarea restanțelor. ”De 4 luni nu am primit niciun ban. Mie îmi trimit părinţii bani de acasă. Cam toţi jucătorii trăiesc cu bani trimişi de acasă. Eu am noroc că am mai făcut economii până acum, dar sunt alţii care n-au strâns nimic din carieră şi problemele sunt mari”, a mai spus Alex Braz.

 

El nu a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, pentru a nu afecta clubul. ”N-am depus memoriu pentru că ne-am ataşat de club şi de suporteri şi am tot sperat că se va rezolva situaţia. În ianuarie voi pleca însă în Brazilia pentru că nu mai pot sta aici fără bani”, a povestit fundaşul.

 

Salvarea U Cluj ar putea veni numai de la un investitor, cel mai probabil unul dintre frații Bultoc. 

Comentarii Facebook