U Cluj a luat bani împrumut pentru a putea juca cu CFR Cluj. UPDATE - Clubul susține că Mărginean a împrumutat banii

 

Universitatea Cluj a luat împrumut 21.000 de euro pentru a putea plăti restanțele salariale față de Florin Matache și e Georgian Toba.

 

Clubul a luat banii împrumut de la patronul unei case de schimb valutar din Cluj-Napoca, personaj care obișnuiește să ”finanțeze” clubul prin directorul sportiv al U Cluj, Aurelian Băbuțan. 

 

Fără acești bani, U Cluj ar fi riscat să fie retrogradată, iar meciul cu CFR Cluj să nu se joace.

 

Jucătorii echipei Universitatea Cluj, neplătiți de 3 luni, i-au chemat pe fani la antrenamentul pentru a le spune că nu mai au bani și riscă să fie dați afară din locuințe. Suporterii le-au transmis jucătorilor să intre pe teren și să dea totul. ”Trebuie să jucați și să dați totul pe teren pentru club. Universitatea este simbolul Clujului”, a spus unul dintre fani.

 

O parte din salariile jucătorilor ar putea fi plătite din încasările de la meciul U Cluj - CFR Cluj, de sâmbătă, 24 noiembrie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


Conducerea clubului precizează că Universitatea Cluj nu a luat bani împrumut pentru a achita salariile. ”Suma necesara achitarii drepturilor salariale restante ale jucatorului Matache Florin a provenit dintr-un contract de imprumut incheiat de SC FC Universitatea Cluj SA si actionarul majoritar al acesteia, Marginean Ioan”, se arată într-un comunicat al U Cluj.

Comentarii Facebook