Trofeul Transylvania Open, expus la Iulius Mall, în acest weekend. Pasionații de tenis își pot cumpăra bilete la turneu de la standul amenajat în Atrium


O nouă ediție a celui mai bun turneu din lume la categoria WTA250, votat în 2022 și 2023, va avea loc anul acesta în perioada 3-11 februarie 2024, în Cluj-Napoca. Clujenii sunt așteptați în acest weekend în Iulius Mall, unde își pot achiziționa biletele la Transylvania Open WTA250 și pot admira trofeul Transylvania Open WTA250 expus în Atrium.

21 de jucătoare de elită mondială, printre care și fostul număr 1 WTA, Karolina Pliskova, și-au anunțat prezența la ediția cu numărul 4 a Transylvania Open WTA250, care va avea loc la BT Arena, în perioada 3 – 11 februarie. Și anul acesta Iulius Mall este partener al evenimentului, iar cei care doresc să își achiziționeze bilete pentru una dintre cele nouă zile de turneu sau chiar abonamente pentru toată perioada sunt așteptați în Atrium.

Standul Transylvania Open este deschis de vineri până duminică, 26 – 28 ianuarie, în Atriumul Iulius Mall, iar la fiecare achiziție poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile pregătite pentru tine: minge de tenis cu autograf Gabriela Ruse, manșetă tenis Transylvania Open, cozoroc de tenis, set de stickere și multe altele.

Tot în Atriumul Iulius Mall Cluj este expus, de vineri până duminică, și trofeul Transylvania Open WTA250, produs de casa de bijuterii Malvensky.

Transylvania Open se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române.

Comentarii Facebook