Duminica 28 Aprilie

Un băiețel de 9 ani, suporter al Universității Cluj, este prezent trup și suflet la orice meci al echipei favorite, în ciuda deficiențelor de vedere -VIDEO


Pasiunea pentru ,,U” Cluj, depășește orice obstacol. Dovada vie este Dragoș, un tânăr suporter al Universității Cluj, care trăiește orice meci al echipei favorite la maxim, în ciuda deficiențelor de vedere.

Dragoș are doar 9 ani și pasiunea pentru U este o tradiție de familie. Dragostea pentru ,,studenți” i-a fost insuflată de bunic, iar acum băiețelul nu mai vrea să lipsească de la niciun meci.

„Tatăl meu este ”U”-ist dintotdeauna. Când eram mică mergeam cu el pe stadion, iar apoi a urmat Dragoș. Dintr-o dată ne-a spus că el iubește ”U” și vrea la meciuri. Odată ce am venit nu a mai vrut să lipsească”, a explicat mama lui Dragoș, într-un clipuleț postat de Universitatea Cluj. 

Tot alături de familie participă și la meciuri, părinții și fratele lui mai mic, George, sunt ,,ochii” lui Dragoș atunci când vine pe stadion, fiind deopotrivă ghizi și naratori pentru cel mic. 

Recent, Dragoș și George au avut ocazia să-și cunoască și jucătorii favoriți, fiind invitați în vestiarul Universității. 

Dragoș are și o mare dorință, să-și vadă echipa preferată campioană: „Îmi doresc să văd echipa câștigând Cupa României!”

Video: FC Universitatea Clu

Comentarii Facebook