Tribunalul Comercial Cluj judecă INSOLVENȚA U Cluj. Walter vrea să controleze totul, dar Scutul Negru se opune - VIDEO

 

Tribunalul Cluj a analizat în ședința de miercuri dimineața cererea de intrare în insolență a U Cluj. Avocatul lui Mărginean și Walter a cerut ca administratorul judiciar să fie Horea Țiril, de la Global Money Recovery Oradea.

 

Un alt creditor al U Cluj, societatea Scutul Negru, a solicitat un alt lichidator, dar cererea va fi analizată în 13 februarie. ”Este o cererea de insolvență din partea Scutul Negru. Au datoria să încerce să conexeze dosarul cu cel al lui Ioan Mărginean”, a declarat Daniel Ștefănică, avocatul lui Ioan Mărginean și Florian Walter.

 

Insolvența este unica soluție. Aceasta este singura soluție ca societatea să se poată reorganiza”, a mai spus avocatiul.

 

În acest moment, Florian Walter are de recuperat 4 milioane de euro de la U Cluj, bugetul de stat circa 1,5 milioane de euro, societatea Cluj Arena, circa 500 de mii de euro și societatea Scutul Negru alți 500.000 de euro.

 

Tribunalul Comercial Cluj se va pronunța în cursul acestei zile, dacă acceptă cererea de insolvență depusă de Ioan Mărginean.

 

BOMBĂ! Florian Walter vrea să controleze INSOLVENȚA de la U Cluj pentu a se proteja de BELELE

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Tribunalul Comercial Cluj a acceptat cererea U Cluj de intrare în insolvență.

 

 

Comentarii Facebook