Transfer promițător făcut de CFR Cluj! Puștiul ghanez a reușit să marcheze 4 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale pentru formația din Gruia


Atacantul „minune”, adus la CFR Cluj în martie nu se oprește din marcat. Patru goluri, în ultimele trei meciuri oficiale ale echipei Under 18, a reușit să înscrie atacantul ghanez.

Noul transfer al CFR-ului, puștiul ghanez, Emmanuel Mensah are 18 ani și și-a făcut debutul la formația din Gruia luna trecută, la juniorii campioanei. 

Tânărul vârf este folosit ca și atacant la echipa Under 18 a CFR-ului, unde reușește să marcheze goluri „pe bandă”.

Emmanuel Mensah, ”unul dintre cei mai interesanți atacanți din Ghana”

Mensah a reușit să înscrie dubla în victoria cu 6-0 împotriva Ripensiei Timișoara și un gol în partida încheiată 7-1 cu Viitorul Cluj, din play-off-ul Ligii de Tineret. Acesta a mai reușit încă un gol în 3-2 cu Universitatea Craiova, partidă care a le-a asigurat CFR-ului locul în semifinalele Cupei României de Tineret.

”Atacantul lui Young Apostles a semnat cu clubul din România după ce a excelat în Division One League. 

Mensah este unul dintre cei mai interesanți atacanți din Ghana, unde a jucat în liga secundă”, relatau ziariștii de la Ghana Soccernet luna trecută, după anunțul semnării contractului.

Emmanuel Mensah a jucat în Ghana pentru Young Apostles și Great Olympics, bifând deja în țara natală apariții și goluri atât în Premier League, cât și în Division One League (eșalonul secund).

Comentarii Facebook