FCSB, emoții pentru meciul cu CFR Cluj de Duminică, din Gruia. Au apărut probleme de lot în echipa bucureștenilor


Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a anunțat recent că echipa roș-albaștrilor se confruntă cu probleme de lot, chiar înaintea derby-ului de la Cluj.

CFR Cluj - FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00. Meciul poate fi urmărit în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

MM Stoica a vorbit despre condiția extremei Octavian Popescu,  care acuză în continuare dureri, după accidentarea din România - Belarus. Manager-ul FCSB-ului a declarat că există șanse ca tânărul de 20 de ani să nu poate evolua în duelul cu CFR Cluj. Mijlocașul roș-albaștrilor Adrian Șut este de asemenea incert, din cauza unor probleme medicale din meciul cu Sepsi.

„Octavian Popescu are șanse foarte mari să nu facă deplasarea la Cluj. 

Adrian Șut e bine, dar încă nu e la sută la sută. Sperăm să fie. Oricum, vor juca doar fotbaliștii care sunt sută la sută. Am avut emoții mari de tot. A suferit o entorsă, dar a fost una ușoară. Nu a fost ca cea suferită de Tavi Popescu la națională”, a declarat Mihai Stoica.

Tavi Popescu, scos din echipa de start împotriva CFR-ului, de patronul Gigi Becali 

Tavi Popescu a ratat ultimul meci disputat de FCSB, împotriva celor de la Sepsi, iar în prima etapă de play-off, împotriva celor de la CSU Craiova, a fost titular, jucând 76 de minute. După acel meci, Gigi Becali, patronul FCSB, anunța că Tavi va fi rezervă, urmând ca Florinel Coman să devină titular pe postul de extremă stânga.

„Va juca Florinel Coman în stânga și îl va înlocui, dacă e nevoie, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular! Acum e altceva. L-am forțat că poate-l vede cineva, Anglia, Franța, Germania. Are 20 de ani. Are timp să-l vadă Franța, Anglia, Germania, Italia...”, a spus atunci Gigi Becali. 

Iată o posibilă formație cu care FCSB ar putea începe partida de Duminică din Gruia: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu (Șut), Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Comentarii Facebook