Dan Petrescu a dezvăluit, după calificare, care este cea mai mare problemă a formației din Gruia: „O să vedeți că vom suferi


CFR Cluj, campioana en-titre, este cea de-a 4-a semifinalistă în Cupa României, după evoluția modestă de aseară împotriva celor de la FC Argeș, partidă câștigată de clujeni cu 1-0. Dan Petrescu explică evoluțiile modeste ale CFR-ului din ultima perioadă și transmite un avertisment pentru finalul de sezon.

Clujenii au reușit să tragă primul șut pe poartă abia în minutul 46. Golul marcat de Krasniqi, care a adus victoria clujenilor, a venit în minutul 89. 

Prestația trupei lui Petrescu a fost similară cu evoluțiile CFR-ului din ultima perioadă: un joc economicos și faze puține de poartă.

Reacția lui Dan Petrescu, după victoria „feroviarilor”

Dan Petrescu a subliniat din nou cât de mare este problema rezervelor pentru formația din Gruia. Deși s-a arătat mulțumit de rezultat și de calificare, acesta a avertizat că nu are o bancă de rezerve destul de solidă.

„A fost un meci greu, ați văzut prima repriză și voi. Am avut foarte mulți jucători tineri, cred că erau 4 U21. O echipă tânără, cu jucători fără meciuri și s-a văzut. Un meci echilibrat. Au intrat jucătorii cu meciuri în picioare, cu experiență și era important să nu prindem prelungiri. Ar fi fost foarte greu. Mă bucur foarte mult pentru această victorie. 1-0 nu am mai avut de foarte mult timp. Mă bucur că n-am luat gol, am câștigat, suntem în semifinale și nu s-a accidentat nimeni.

Aș fi vrut să am un jucător înaintea lui Krasniqi pe teren și să mai fie și el rezervă. Așa ar fi fost un lot de mare calitate. Krasniqi a mai intrat o dată cu Argeșul și a dat gol. Mi-e greu să-l țin rezervă. Au plecat Roger, Malele. Ei ar fi jucat azi. Aici am suferit noi și suferim în continuare. În următoarele meciuri o să vedeți că vom suferi la schimbări.

Mi-ar fi plăcut să fie un meci pe teren neutru în semifinale. Am jucat azi al 54-lea meci. Jucăm în deplasare cu Sepsi, ei au câștigat Cupa, sigur se bazează pe Cupă pentru că în campionat nu mai au nicio șansă. Să vedem cum voi fi noi, ce lot vom avea, ce probleme. O să vrem să câștigăm, dar lume să înțeleagă că și azi... peste două zile avem meci cu FCSB.

Îmi pare bine că nu pierdem de câteva meciuri. Când nu pierzi e foarte bine. Moralul e bun, suntem în obiectiv. Până acum e un an bun, dar nu o să ne ierte nimeni", a spus Dan Petrescu.

Iată care vor fi semifinalele Cupei României! Când și unde se joacă meciurile

  • U Cluj - UTA Arad
  • Sepsi OSK - CFR Cluj

Meciurile se vor disputa în jurul datei de 26 aprilie, într-o singură manșă, la Cluj, respectiv pe terenul celor de la Sepsi OSK.

Finala Cupei României din acest sezon se va disputa la data de 24 mai. Stadionul ultimului act nu a fost anunțat încă de FRF.


Comentarii Facebook