Tișe somat de galeria U Cluj să termine gazonul: ”NU NE MAI SFIDAȚI, UNIVERSITATEA NU E BATJOCURA VOASTRĂ! INTRĂM PESTE VOI” - FOTO


Suporterii U Cluj au afișat un banner pe Cluj Arena, prin care îi transmit lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, să termine o dată gazonul, pentru că echipa trebuie să joace acasă. 

În urma comunicatului publicat ieri de Șepcile Roșii, indirect, suporterii Universității Cluj-Napoca au primit un raspuns ambigu, specific bâlbîielilor pe care Consiliul Județean Cluj le lansează, inclusiv prin vocea președintelui Alin Tișe. Ne referim la un banc prost și o descriere comunistă, despre o “vizită de lucru”, fără termene de finalizare sau alte informații despre terminarea lucrărilor, care preocupă întreaga suflare “U”-istă.

Domnule Alin Tișe , pe noi ne interesează să vă țineti de cuvânt și să vă dovediți competența! Ne interesează să fie terminate lucrările la timp și gazonul să fie corespunzător pentru joc, conform promisiunilor și angajamentelor asumate de dumneavoastră! Domnule Tișe, pe noi ne interesează ca “U” să își joace meciurile ACASĂ, la Cluj, pe Stadion Dr. Mircea Luca (Cluj Arena), înconjurată de toți suporterii și de toată dragostea pe care noi o putem dovedi pentru Simbolul Unor Inimi Românești!

Locul Univerității este acasă, în Cluj-Napoca, în cel mai frumos loc de pe pământ, pe Stadion Dr. Mircea Luca, alături de toți aceia care respiră si trăiesc în Alb și Negru! Acest lucru trebuie să se materializeze începând cu 24 Aprilie, când “U” are programat următorul meci din postura de gazdă.

Haide „U”!”.

Comentarii Facebook