Suporterii CFR Cluj, supărați pe Boc: „Multipla campioană primește 85.000 de lei, iar campioana pe sate 10 milioane de lei”


Suporterii campioanei CFR Cluj consideră decizia Primăriei Cluj-Napoca de a aloca 10.000.000 de lei Asociației Sportive Fotbal Club Universitatea Cluj, „o risipă bugetară profund imorală”. Feroviarii sunt dezamăgiți și de faptul că echipa campioană a Clujului a primit doar 85.000 de lei. 

Risipă bugetară profund imorală!

Astăzi s-au votat alocările bugetare pentru asociațiile sportive din Cluj-Napoca. În acest moment e mai mult decât clar că nu mai există din partea primarului nici o urmă de respect față de tot ce aduce valoare Clujului, față de cei care duc cu mândrie numele orașului nostru peste tot prin Europa. 

CFR CLUJ, multipla campioană a României, participantă ani la rând în competițiile Europene, primește 85.000 lei! Iar campioanei pe sate, a doua echipă a Clujului din toate punctele de vedere, i se alocă uriașa sumă de 10.000.000 lei...

Populismul și demagogia acestui om sunt în acest moment duse la extrem. Pentru niște interese electorale meschine este capabil să se transforme și în saltimbancul de servici al orașului. 

Dragi ceferiști, nu uitați că acei bani din bugetul local sunt și ai mei, și ai tăi, și ai clubului Fotbal Club CFR 1907 CLUJ , care plătește niște taxe uriașe, doar impozitul pe arena din Gruia este de aproximativ 150.000 de lei. Unde este moralitatea? Unde este respectul? Unde este bunul simț? Se pare că dl primar Emil Boc le-a trimis pe toate pe Someș în jos...

Finanțatorul echipei FC Primarul este și cel care întreține și alimentează indirect ostilitatea și agresivitatea în oraș, asigurându-le susținătorilor clubului său toată acoperirea necesară și satisfăcându-le toate pretențiile crețe pe care le au.

Nu e politică și nu ne dorim să facem politică pe această pagină, dar îmi doresc să nu aplecăm capul și să nu uităm toate afronturile aduse de acest personaj, Gigi Bloculeț de Cluj. 

CLUJ-NAPOCA SUNTEM NOI!

HAI CFR!!!”, a transmis Asociația Independentă a Suporterilor „CFR 1907 Club” de Pretutindeni. 

Amintim că, în ședința Consiliului local de ieri, 12 aprilie, au fost aprobate proiectele de hotărâre privind acordarea finanțării nerambursabile de la bugetul local pentru 49 asociații, federații și alte structuri care activează în domeniul sportului la Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca va vira în conturile a 49 de asociații sportive din municipiu nu mai puțin de 3,5 milioane de euro. Așadar, „Șepcile Roșii” vor încasa 10 milioane de lei (2 milioane de euro), în timp ce CFR Cluj va fi susținută cu doar 85.000 de lei, de aproape 120 de ori mai puțini bani.

Citește și: Universitatea Cluj, de 120 de ori mai mulți bani primiți de la Primărie decât CFR Cluj! Finanțarea a fost aprobată

Comentarii Facebook