Sambata 20 August

Țiriac, prognoză sumbră pentru tenisul românesc, după ce Simona Halep se retrage


Ion Ţiriac a spus că viitorul este sumbru pentru tenisul românesc, după ce Simona Halep (locul 2 WTA) se va retrage din activitate.

Ion Țiriac a deplâns pierderea Biancăi Andreescu (20 de ani, locul 7 WTA), plecată în Canada, unde a făcut carieră.

Bianca Andreescu s-a mutat de la Pitești în Canada și îți câștigă US Open. De ce? La Pitești, în era modernă, după 1990, n-a avut mingi de tenis și n-a avut teniși! Atunci, ne uităm cu toții în oglindă și spunem: «Ce-am păcătuit, oare?»", a afirmat Ion Țiriac, la emisiunea „Rețeaua de Idoli”, de la TVR 2.

Bianca Andreescu, campioana de la US Open 2019, nu a mai jucat un meci de la Turneul Campioanelor, din octombrie 2019, și anul trecut s-a operat la genunchi.

Sunt foarte bine. Virusul şi câteva mici probleme persoanle m-au încurcat puţin, dar acum sunt bine şi mă antrenez din greu. Abia aştept să înceapă sezonul din 2021. Sunt perfect sănătoasă. Am avut nevoie de timp liber şi această perioadă m-a ajutat să fac ordine în viaţa mea personală. 

Prefer să adopt politica paşilor mărunţi şi cred că în aproximativ două săptămâni voi fi la potenţial maxim. Voi fi gata pentru Australian Open", a spus Bianca Andreescu la începutul lunii noiembrie 2020, conform Tennis365.com.


Comentarii Facebook