CFR Cluj își poate pierde ”creierul” apărării. S-a primit o ofertă clară pentru Djokovic


CFR Cluj ar putea să îl piardă pe croatul Damjan Djokovic, care a primit o ofertă clară de la un club din Emiratele Arabe Unite.

Croatul este dorit de Al-Dhafra, care oferă un salariu de un milion de euro, conform presei din Croaţia. ”Este la un pas de Al Dhafra. Deşi nu e un club la care visezi să ajungi, Djokovic a primit o ofertă de nerefuzat, de 1 milion de euro pe sezon”, scriu croaţii. Jucătorul mai are contract la Cluj timp de un an și jumătate, astfel că șefii din Gruia nu se grăbesc.

Campioana României îi urmărește pe Bryan Alceus şi pe Dumitru Cardoso de la Gaz Metan, dar totul e la luptă cu FCSB şi U Craiova. Alți jucători urmăriți sunt Usman Sale şi Nana Boateng, de la KuPS, potrivit telekomsport.ro. 

CFR Cluj a pierdut mulţi fotbalişti din "era Dan Petrescu". Înaintea sezonului, Lacina Traore, George Ţucudean sau Giedrius Arlauskis au plecat, iar pe parcursul campioana s-a mai despărţit şi de Mihai Bordeianu. Recent, CFR Cluj l-a pus pe lista de transferuri şi pe Billel Omrani, care are un moment de cotitură în Gruia. 

Comentarii Facebook