Dan Petrescu ar fi plecat de la CFR Cluj din cauza unei danturi de 20.000 de euro


Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj, iar picătura care a umplut paharul ar fi fost un scandal cu patronul Neluțu Varga, din cauza unei facturi de 20.000 de euro, de la o clinică stomatologică. 

Persoane de încredere din club povestesc că Petrescu l-a rugat la un moment dat să-l ajute cu un discount la o clinică stomatologică din Cluj, a celebrului doctor Simion Bran, unde Neluțu avea ”intrare“. Acesta, normal, i-a promis că o să-l sprijine și a vorbit personal cu doctorul Bran pentru a-și ajuta antrenorul care avea de rezolvat o lucrare mai complicată și, bineînțeles, mai scumpă.

”Bursucul“ și-a văzut de treaba lui, a reușit să-și repare dantura, iar în momentul în care trebuia achitat totul le-a transmis celor de la clinică să facă factura pe numele lui Neluțu Varga, pentru că patronul a promis că plătește totul…

Factura a fost de 18.000 de euro. ”Păi eu am înțeles că plăteşte domnul Varga totul, nu că e vorba de vreun discount“, ar fi spus Petrescu.

Acesta a fost momentul în care Varga a realizat că ar fi mai bine să se despartă de un om cu care una vorbește în față și alta face pe la spate. ”A luat milioane de euro de la CFR Cluj în 2020 și nu poate să-și plătească aproape 20 de mii de euro pentru niște carii…“, ar fi fost replica nervoasă a șefului, după spusele apropiaţilor din conducerea clubului, conform Fanatik.ro.

”Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României! Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă! Nu vreau să comentez mai multe, știți că nu e genul meu. Nu căutați scandalul, pentru că o să găsiți aici doar respectul… Vom aduce rapid antrenor…“, a spus Varga pentru FANATIK.

Dan Petrescu nu mai era suportat de conducere și de vestiar, astfel că, probabil, motivele plecării au fost mult mai adânci. În plus, este greu de crezut că ”Bursucul” a plecat de la un salariu de 1,9 milioane de euro, cât a încasat în 2020, pentru un salariu de maxim 500.000 de euro în Turcia, unde preaia o echipa aflată pe ultimul loc.

Comentarii Facebook