Vineri 31 Martie

Testare gratuită pe baza biletului înainte de finala de la baschet dintre U BT și CSM Oradea


Baschetbaliștii de la U BT și cei de la CSM Oradea se întâlnesc miercuri seara, de la ora 20.00, în primul meci al finalei Ligii Naționale de Baschet.

La meci mai sunt 100 de bilete disponibile. Pentru cei nevaccinați, clubul pune la dispoziție teste gratuite. ”Clubul nostru organizează un centru de testare rapidă la BTarena, pe Aleea Stadionului, lângă restaurantul 4Champions. Testarea este gratuită pe baza biletului la meci. Programul de testare este până la ora 18:30, dar te încurajăm să vii mai repede”, spun cei de la U-BT.

Al doilea meci al finalei va avea loc vineri, 11 iunie, tot la BT Arena. 

Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista următoarele categorii de persoane:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; documente necesare la intrare în sala: adeverința de vaccinare (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate; 

B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sala: adeverință care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate;

C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; documente necesare la intrare în sala: testul care confirmă infectarea cu virusul SARS-CoV-2 sau adeverința de vindecat și un act de identitate; 

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sala: adeverința care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile. Clubul U-Banca Transilvania va organiza un centru de testare rapidă lângă BTarea, pe Aleea Stadionului lângă restaurantul 4Champions. Testarea este GRATUITĂ pentru fanii care prezintă biletul la meci. Program: miercuri și vineri de la 12.00 la 18.30.

La intrarea în sală, toți participanții vor fi supuși unui triaj epidemiologic. Masca este obligatorie astfel încât să acopere gura și nasul, pe toate durata în care participanții se află în interiorul sălii.

Acces minori:

Copiii până la 3 ani inclusiv nu trebuie testați anti-COVID 19 și au acces în sală fără rezervarea locului;

Copiii între 3 ani și 16 ani inclusiv trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente; 

Copiii peste 16 ani trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile A, B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente.

Comentarii Facebook