Miercuri 24 Aprilie

Tenter, dupa victoria de aseara: Meciurile cu Ploiestiul sunt speciale, ma bucur ca am castigat


Antrenorul echipei U Mobitelco Cluj s-a aratat multumit de evolutia elevilor sai din partida cu CSU Ploiesti si in special de victoria obtinuta cu scorul de 77-67.

"Am avut perioade in care am fructificat avantajul pe care l-am avut si am reusit sa inscriem in momentele cheie, in special in sfertul patru. Meciurile cu Ploiestiul au o semnificatie speciala, ma bucur asadar ca am reusit sa castigam. Momentan, Ploiestiul are o echipa - ca si noi - in reformare, sunt sigur ca si ei vor fi foarte puternici in play-off", a declarat Marcel Tenter.

Antrenorul clujean a tinut sa precizeze ca le va intoarce vizita fotbalistilor de la U Cluj, care au fost prezenti aseara in tribunele Salii Sporturilor Horia Demian.

"Ne bucuram si ca au venit reprezentantii clubului de fotbal, ii asteptam mereu sa vina la meciurile noastre si promitem sa mergem si noi la ei", a mai spus Tenter.

 

In etapa urmatoare U Mobitelco Cluj va juca in deplasare in compania echipei BC Timisoara. Partida se va disputa in 21 ianuarie in Sala Sporturilor Constantin Jude, de la ora 17.45.

Comentarii Facebook