Tempesta si Dorin Pulpea, abandon la Monte Carlo! Pilotii de la Napoca Rally Academy au avut probleme


Tempesta si Dorin Pulpea au abandonat in Raliul Monte Carlo, in ultima zi a competitiei, cand au fost programate patru probe.

Masina folosita de echipajul clujean, un Peugeotului 207 S 2000, a cedat in speciala de deschidere a zilei de vineri, dupa patru kilometri de la start.

Echipajul Napoca Rally Academy se afla pe locul 22 in clasamentul general, dupa ce a avut evolutii bune in cursele de joi, 20 ianuarie.

"Totul a inceput bine astazi, prima sectiune a probei era foarte rapida, ne-am intrat repede in ritm, dar, la doar doi kilometri de la start, masina a inceput sa dea rateuri. Am retrogradat o treapta, masina a pocnit tare, dupa care am ramas fara putere aproape complet. In cele din urma am tras pe dreapta, am sunat la service, dar, spre deosebire de ieri, nu am mai putut porni orice am incercat. Dezamagirea este mare, mai ales ca ieri am depasit toate problemele. Nu am abandonat nici cand s-a stricat masina, nu am abandonat nici apoi, pe acea proba dificila acoperita de gheata si zapada pe care nu am avut  cauciucuri cu cuie, asa ca ne vedeam deja la Monte Carlo, la finish. A fost, totusi, o experienta exceptionala, din care am invatat enorm. Dar, din pacate nu am ajuns la sfarsit si acest lucru strica toata povestea", a declarat Marco Tempesta dupa abandon.


Tempesta si-a propus cand a plecat de la Cluj sa parcurga celebra Col de Turini la lumina farurilor. "Am abandonat pe ultima proba inainte de Col de Turini, nu mi-am indeplinit visul. Dar asta inseamna doar ca trebuie sa ma vin o data", a mai spus Tempesta, plin de optimism.

 

Foto: Andi Hutanu

Comentarii Facebook