Remus Campeanu e convins ca din sezonul urmator U Cluj va juca acasa pe noul stadion, cu tribunele pline!

Remus Campeanu este sigur ca din sezonul urmator, noul stadion al Clujului va fi plin la meciurile U Cluj. Asta in ciuda anuntului facut de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, potrivit caruia Univeristatea Cluj nu a facut nicio solicitare in scris pentru a juca pe noul stadion.

 

Intr-un interviu publicat pe site-ul oficial al U Cluj, Remus Campeanu spune la cei 72 de ani ai lui ca mai are o singura dorinta arzatoare : intoarcerea lui U la Cluj din sezonul viitor.

 

El si-a depanat amintirile pe care le are de cand juca pe Moina  Am jucat si pe “Moina”, am vazut si tribuna veche, de lemn. Este o istorie frumoasa in spate, sunt amintiri minunate. Cand s-a construit stadionul  Municipal, lumea chicotea pe la colturi. Avea 22.000 de locuri si se spunea ca sunt prea multe. Ei bine, la meciuri era neincapator. Atunci se construia si hotelul “Sport”, si schelele de constructie erau neincapatoare. La fel si plopii de langa stadion. A fost o emulatie fantastica pentru echipa aceasta frumoasa a Clujului, a povestit Remus Campeanu, cel care detine  recordul de prezente in tricoul alb si negru, cu 328 de meciuri.   

 

Stadionul de langa Sportul a fost casa “studentilor” timp de 50 de ani, dupa care , s-a daramat pentru a face loc unei arene moderne.  

 

“Mi-a venit sa plang la acea vreme.  Ma uitam cum acel excavator rupea din tribuna ca o falca. Am simtit durere, desi pot spune ca asteptam momentul. Mi s-au derulat prin fata ochilor mai multe episoade. Amintirile mele sint amintirile stadionului” .

 

 Intrebat, in calitate de suporter infocat al U Cluj ce crede despre faptul ca Universitatea ar putea reveni acasa, Remus Campeanu a raspuns:

 

- Asa cum am fost mandru sa joc pe „Ion Moina”, asa voi fi mandru sa pasesc pe noul stadion. Sunt convins ca va fi plin. Suporterii Universitatii Cluj sunt unici si nu pot fi comparati cu nimeni.  


- Cum vedeti echipa de astazi?  


- Dupa mult timp, in sfarsit nu mai aud pe nimeni spunand „Doamne, oare ce se va alege de Universitatea?” sau „ce se va intampla saptamana viitoare?”. Este un semn de normalitate, lumea observa ca „U” Cluj o duce din ce in ce mai bine. Este in formare si are o baza solida in spate, are fundatie si perspective de reusita. Imi place ceea ce vad".  

 

-REMUS CAMPEANU:   

*Data nasterii:  8 septembrie 1938,  Cluj

*Cele mai multe partide jucate in tricoul Universiatii Cluj: 328

*Goluri: 25 *Capitan al Universitatii timp de 10 ani

*Presedinte al Universitatii Cluj intre 1975-1989, 2008

 

Sursa www.universitateacluj.ro

Comentarii Facebook