Vezi cursa facuta de echipa clujeana la Raliul de la Monte Carlo filmata din masina! VIDEO

 

Se  pare ca Tempesta si Dorin Pulpea de la Napoca Rally Academy s-au confruntat cu o problema a sistemului de alimentare cu combustibil al Peugeot-ului 207 S 2000 si au fost nevoiti sa traga pe dreapta. 

Pentru ei doi abandonul de vineri 21 ianuiarie, este cu atat mai frustrant cu cat echipajul se afla pe locul 22 in clasamentul general dupa ce, in dupa-amiaza zilei precedente, reusisera, cu ajutorul mecanicilor, sa surmonteze o situatie similara, au primit si o penalizare de 10 secunde pentru ca au intarziat un minut in punctul de control orar, apoi s-au si rasucit de doua ori  pe ultima proba a serii de joi, proba in coborare si acoperita de zapada pe care au parcurs-o cu pneuri nepotrivite. Ieri , insa, nu au mai depasit problema.

"Totul a inceput bine astazi (n.r. vineri 21 ianuarie), prima sectiune a probei era foarte rapida, ne-am intrat repede in ritm, dar, la doar doi kilometri de la start, masina a inceput sa dea rateuri. Am retrogradat o treapta, masina a pocnit tare, dupa care am ramas fara putere aproape complet. In cele din urma am tras pe dreapta, am sunat la service, dar, spre deosebire de ieri, nu am mai putut porni orice am incercat. Dezamagirea este mare, mai ales ca ieri am depasit toate problemele. Nu am abandonat nici cand s-a stricat masina, nu am abandonat nici apoi, pe acea proba dificila acoperita de gheata si zapada pe care nu am avut  cauciucuri cu cuie, asa ca ne vedeam deja la Monte Carlo, la finish. A fost, totusi, o experienta exceptionala, din care am invatat enorm. Dar, din pacate nu am ajuns la sfarsit si acest lucru strica toata povestea", a declarat Tempesta imediat dupa abandon.

Comentarii Facebook