Suporterii U Cluj, acuzati de discriminare in cazul bannerului "Unugur spurcat", afisat la inaugurarea Cluj Arena VIDEO

 

Liderii galeriei U Cluj vor fi audiati marti, 22 noimbrie, la Consiliul de Combatere a Discriminarii in cazul bannerului "Unugur spurcat", care il viza pe Arpad paszkany, si care a fost afisat la inaugurarea Cluj Arena.

 

Reprezentantii suporterilor Universitatii au primit notificarea de a se prezenta la audieri cu cateva zile inainte de meciul cu CFR Cluj si cred ca este vorba despre un complot pus la cale impotriva lor. Plangerea a fost formulata de Asociatia Independenta a Suporterilor CFR 1907 Cluj de Pretutindeni (AISCP).

 

"Am primit de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii o citatie pentru data de 22 noiembrie, in urma unei sesizari facute de Asociatia Independenta a CFR Cluj. Ei au facut aceasta plangere impotriva noastra motivand ca incitam la violenta si ideea principala se invartea in jurul bannerului afisat la inaugurarea stadionului, care era organizata de catre Consiliul Judetean Cluj, deci nu a fost o actiune organizata de clubul Universitatea si in care incriminau unele lucruri care erau scrise pe acel banner, dar in principal 'Ungur spurcat' A venit aceasta adresa doar ieri si marti, in 22 noiembrie, trebuie sa fim la Bucuresti. Nu stiu cum vom rezollva lucrurile astea, dar mi se pare ca toate chestiile astea sunt programate si au venit in preajma meciului cu CFR Cluj", a declarat Calin Visan, unul dintre liderii U Cluj.

 

Meciul dintre CFR Cluj si U Cluj se joaca sambata seara, de la ora 20.30, si poate fi urmarit informat LIVE TEXT pe Stiri de Cluj.

 

Vezi mai jos ce au mai declarat liderii galeriei U Cluj care au organizat o conferinta de presa inaintea partidei...

Galeria U Cluj a reclamat CFR Cluj la Protectia Consumatorilor! Suporterii cer returnarea pretului pe bilete VIDEO

Suporter U Cluj de 17 ani: Am vrut sa iau credit ca sa imi cumpar un bilet cu 150 de lei la meciul cu CFR Cluj VIDEO

Comentarii Facebook