Suporter U Cluj de 17 ani: Am vrut sa iau credit ca sa imi cumpar un bilet cu 150 de lei la meciul cu CFR Cluj VIDEO

 

Un suporter de 17 ani al echipei U Cluj a vrut sa doneze sange pentru a-si putea cumpara un bilet la meciul cu CFR Cluj, dar lege nu i-a permis acest lucru. In cele din urma a apelat la parinti si le-a cerut sa ia un credit pentru a cumpara un tichet.

 

"Un baiat de 17 ani m-a intrebat pana la ce varsta se poate dona sange si, cand i-am spus ca trebuie sa fii major ca sa poti dona, a fost extrem de dezamagit. Dupa o ora m-a intrebat daca cred ca fiind minor poate sa scoata un credit de 150 de lei, pe care sa-l platesca din alocatia lui de 20-30 de lei, in rate. I-am spus ca nu poate. I-am zis sa isi intrebe parintele daca poate face acest lucru pentru el si dupa 5 minute mi-a spus: 'Cred ca tata nu va fi de acord sa scoata un credit!'. Pana la urma acel copil a primit un bilet si poate intra la meci. Asta trebuie sa va dea de gandit ce inseamna Universitatea Cluj si ce sacrificii pot face niste copii minori ca sa fie sus pe stadion", a povestit Calin Misan, unul dintre liderii galeriei U Cluj.

 

Suporterii Universitatii au anuntat sambata, in jurul orei 14.00, in cadrul unei conferinte de presa ca au depus o plangere fata de clubul CFR Cluj la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj prin care solicita returnarea banilor platiti pe bilete.

 

Vezi mai jos ce au declarat liderii galeriei...

Galeria U Cluj a reclamat CFR Cluj la Protectia Consumatorilor! Suporterii cer returnarea pretului pe bilete VIDEO

Comentarii Facebook