Steaua e speriata de ninsoarea de la Cluj! Raducan: Nu ne multumeste un egal VIDEO


Steaua a ajuns duminica seara la Cluj, iar directorul sportiv, Narcis Raducan, a declarat ca echipa lui Ilie Stan nu se multumeste cu un egal.

"Am crezut ca am scapat de iarna, dar se pare ca nu am scapat. Din cate stiu eu stadionul are incalzire si speram sa nu fi probleme pentru ca ar influenta meciul si cred ca sunt doua echipe care vor sa joace fotbal.

Vremea e singurul lucru care ne sperie. In rest, trebuie sa ne respectam adversarul, pentru ca intalnim un adversar de valoare si trebuie sa il respectam", a declarat Raducan.

Directorul sportiv al Stelei a mai spus ca jucatorii U Cluj nu trebuie sa fie ignorati. "Sunt jucatori care au jucat la nivel inalt, sunt jucatori carora le place mingea, ma refer in compartimentul ofensiv. E o echipa echilibrata cu un antrenor bun asa ca va fi destul de greu. Este o presiune normala la acest nivel. Dupa parerea mea presiune cred ca au oamenii care nu au bani, mancare sa duca acasa. Presiune este pentru oamenii care au probleme grave. Presiunea in sport este mai degraba cea de a-ti apara blazonul, atat individual, cat si colectiv.

Orice antrenor traieste din rezultate. Cred ca nu am ajuns in acel punct. Ilie Stan si echipa sa tehnica au facut multe lucruri bune de cand au venit si sper sa continue si luni seara.

Nu ne-ar multumi un egal aici la Cluj, tinand cont de diferenta care ne desparte de echipele de pe primele locuri eu cred ca nu trebuie sa ne gandim decat la victorie, tinand cont si de contracandidatele noastre in aceste doua etape s-au impiedicat. Trebuie sa profitam si sa ne apropiem si mai mult", a mai spus Narcis Raducan.

Oficialul Stelei nu este speriat de cei 27.000 de suporteri U Cluj care vor fi pe stadionul Cluj Arena. "Ne asteptam sa ii gasim foarte motivati, dar eu cred ca avem fotbalisti de valoare care pot face fata presiunii publicului. Va fi un stadion plin. Pana la urma cred ca noi suntem echipa mai obisnuita la presiune", a mai spus Narcis Raducan.

 

Vezi si...

Steaua a ajuns la Cluj! Jucatorii, asteptati de un autocar de transport comunal VIDEO

Steaua e tratata cu ostilitate la Cluj! Ilie Stan nu a primit nici macar un teren de antrenament VIDEO

Comentarii Facebook