Steaua-CFR Cluj: Stadionul va fi pe jumătate gol



Meciul Stelei împotriva CFR Cluj, contracandidații roș-albaștrilor pentru titlu, va avea loc sâmbătă seara, de la ora 21.30, însă stadionul nu va fi nici pe departe plin.

Managerul stelist, Mihai Stoica, a anunțat că sunt probleme în lotul lui Reghecampf pentru că tehnicianul nu se va putea baza pe zece jucători importanți din echipă.

"10 jucatori extrem de importanți nu s-au antrenat cu echipa o bună parte a săptămânii. Bourceanu a trebuit să facă o pauză, Tătă, Chiri, Lato, Pinti și Tase au fost cu echipa națională, Iancu și Stanciu cu tineretul, Daniel și Lukasz la naționalele lor, pe avioane etc", reiese din mesajul postat de Mihai Stoica, citat de Digi Sport.

Stoica face apel la fani să îi susțină pe roș-albaștrii la partida de sâmbătă. Deși pentru meciul cu Legia de miercuri, din cadrul Champions League, stadionul va fi plin, pentru meciul împotriva echipei lui Petre Grigoraș nu s-au vândut decît 6.000 de bilete.

"Există riscul ca mulți steliști să fie deja cu gândul la dubla de Champions League, indiferent cât de mult li se explică importanța meciului de azi...iar aici mă refer mai ales la suporteri. Altfel, cum se explică faptul că s-au achiziționat doar 6.000 bilete pentru meciul cu CFR, iar pentru cel cu Legia peste 30.000?", a scris MM Stoica.

Comentarii Facebook