Sorana Cîrstea, criză de nervi la Istanbul. Către arbitru: ”Ești nebun? Ești orb?”


Sorana Cîrstea a pierdut meciul cu Barbora Strycova la turneul de la Istanbul, iar nervii i-au cedat.

La 1-1 la seturi și 1-0 pentru ea în decisiv, Sorana servea pentru a consolida break-ul obținut în game-ul precedent. După o dublă greșeală la 40-40, Cîrstea a servit un as. Sau cel puțin asta a crezut jucătoarea noastră. Arbitrul de scaun a coborât pe teren și a verificat urma, iar în cele din urmă a decis că mingea a fost afară.

Serios?”, a întrebat Sorana care a venit apoi spre fileu. ”A fost pe linie, s-a uitat la mine și apoi s-a dus în direcția opusă. Adversara mea s-a uitat la minge, a văzut unde a căzut și apoi s-a dus pe partea ta" a mai spus Sorana. După câteva secunde bune în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, jucătoarea noastră a cedat.

Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb?”, a țipat Sorana, care l-a luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea. ”Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!”, i-a mai transmis Sorana, înainte să plece de la fileu. Românca nu a primit punctul, iar la final Sorana a refuzat să-i strângă mâna arbitrului, scrie Digi Sport.

Românca trece prin momente tensionate.

Comentarii Facebook