Ce îi transmite Emil Boc lui Ion Țiriac, în legătură cu turneul WTA de la Cluj


Emil Boc și Ion Țiriac discută prin intermediul presei despre turnei WTA, pe care miliardarul ar vrea să îl organizeze la Cluj-Napoca. 

Ion Țiriac a anunțat din 2018 că vrea să organizeze un turneu de tenis la Cluj. Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca susține orice colaborare și a expus care sunt condițiile. ”Noi suntem deschiși la orice variantă, la orice posibilitate, la orice alternativă de a avea un asemenea turneu, indiferent cine îl propune, suntem extrem de deschiși și, din această perspectivă Clujul are resursele, are infrastructura și este singurul oraș din România care poate să ofere toate acestea. Am avut mai multe discuții, pe mai multe paliere, cu mai multe persoane.

Eu sper să se concretizeze, pentru că deschiderea noastră este mare. Ne interesează să avem la Cluj un asemenea turneu, evident că resursele publice sunt limitate. Noi nu putem aloca din bani publici premii pentru jucători, putem pune la dispoziție doar logistică”, a spus Emil Boc, potrivit Digi Sport.

Mă duc la Cluj să vorbesc cu primarul de acolo. Dacă cumva WTA schimba sistemul, se pare că sunt două, trei, patru turnee feminine de vânzare. Cred că un turneu feminin mai mare de 250 puncte WTA își are locul în România. Dacă Clujul e, Clujul să fie”, spunea, în septembrie, Ion Țiriac.

Comentarii Facebook