Miercuri 24 Aprilie

Sondaj - Credeți ca CFR Cluj ar trebui lăsată sa joace pe Cluj Arena?


Comunitatea clujeana este invitată sa răspundă unui sondaj care ar clarifica lucrurile: CFR Cluj ar trebui lăsată sa joace pe Stadionul Cluj Arena? 

Opiniile sunt împărțite din start. Suporterii U Cluj spun ca stadionul vechi a fost casa Universității Cluj din toate timpurile, dar oficialii Consiliului Județean Cluj spun ca noul stadion a fost plătit din bani publici, deci este al comunității. In plus, la un meci european al CFR Cluj ar încăpea mai multi oameni, deci spectacolul ar fi altfel.

Important este un amănunt istoric important:  ”na in 1973 ambele echipe au impartit fostul stadion Ion Moina”.

Actualul președinte al CFR Cluj, Cristian Balaj, a spus marți ca echipa ar avea nevoie sa joace doua meciuri pe Cluj Arena, pentru a putea schimba gazonul pr arena din Gruia, dar ca acest lucru este greu de facut.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a spus că trebuie să decidă comunitatea clujeancă cum trebuie să fie susținut fotbalul pe viitor: ”Da. Să decidă dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!

Da. Să decidă comunitatea dacă suporterii, istoria, tradiția, palmaresul, performanța, infrastructura, finanțarea pot fi puse împreună pentru performanță superioară! 

Da. Să decidă comunitatea, care vrea în majoritatea ei performanță, dacă Champions League este o țintă posibilă cu una sau cu mai multe echipe ale Clujului.

Da. Să decidă comunitatea dacă cele două echipe U și CFR  să continue ca în prezent sau Clujul să aibă o singură echipă care să adune tot ce au ca valori incontestabile cele două echipe”.

Tișe a mai afirmat că nu este normal să se facă presiuni, când alte echipe vor să evolueze pe Cluj Arena, un stadion al tuturor clujenilor.

Sondajul de mai jos își propune să fie o voce a comunității, așa că vă invităm să votați. 

Sunteți de acord ca CFR Cluj să joace pe Cluj Arena?

  • Nu, pentru ca e al U Cluj!
    18%
    117
  • Da!
    79%
    500
  • Nu ma interesează!
    3%
    16

Comentarii Facebook