CFR Cluj ar vrea să joace pe Cluj Arena. Oficial CFR Cluj: Este necesar să schimbăm gazonul în Gruia, dar nu vrem să provocăm


Președintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a spus că el ar vrea ca echipa să joace două meciuri pe Cluj Arena pentru a putea schimba gazonul de pe stadionul din Gruia, dar că acest lucru este dificil.

Având stadionul nostru, nu ne-am gândit să jucăm pe Cluj Arena. Știu că un om este înțelept nu atunci când rezolvă probleme, ci atunci când nu le are. Și am încercat să fim preventivi, din acest punct de vedere. Știm că cei de la U Cluj nu și-ar dori să jucăm pe Cluj Arena, chiar dacă este stadionul Consiliului Județean. Ori, din această perspectivă, încercăm să protejăm anumite subiecte delicate și nefericite care ar putea apărea

De exemplu, acum noi nu ne putem permite să schimbăm gazonul, deși i-am anunțat pe suporteri că vom face acest lucru. Nu vom putea schimba gazonul, pentru că este prea scurt timpul până la primele meciuri din Champions League. Dacă am fi încercat să jucăm pe Cluj Arena o etapă sau două, am fi reușit să facem acest lucru, dar, cu siguranță, ar fi ieșit scandal.

Suntem într-o situație delicată. Eu personal, și asta încă n-am discutat-o la nivel de conducere, mi-aș dori să schimbăm gazonul și să jucăm pe Cluj Arena o etapă sau două, dar n-aș face asta fără să discutăm cu suporterii de la U Cluj și cu cei care pot decide acest lucru, pentru că sunt o persoană care crede în puterea dialogului”, a declarat Cristian Balaj, președintele echipei din Gruia, conform Făclia.

a12244fd2721be1733c0ae20da6685a4.jpeg

Foto: Cristian Balaj, președintele CFR Cluj

Comentarii Facebook