Simona Halep vrea să revină pe teren, indiferent de verdictul de la TAS: ,,Aleg cum îmi termin cariera și nu vreau să se termine altundeva decât pe teren"


Deși în urmă cu o săptămână Simona Halep spunea că un eșec în ceea ce privește scurtarea suspendării sale la TAS, ca urmare a cazului de dopaj ar putea să îi încheie cariera, sportiva declară acum, că este nu este pregătită să renunțe la tenis, indiferent de verdict.

Halep a declarat, într-un interviu pentru parismatch.com, că visează să se întoarcă pe teren, indiferent la ce vârstă. 

„Prefer să nu iau în considerare scenariul extrem, cel rău. Ar fi un dezastru. Mai ales pentru că, dacă sancțiunea va fi menținută, nu pot ști ce se va întâmpla peste trei ani, cum se va schimba corpul meu.

Visul meu este să revin, indiferent de vârstă.

Un lucru e cert, aleg cum îmi termin cariera și nu vreau să se termine altundeva decât pe teren.

Cred că, având în vedere munca pe care am depus-o în toți acești ani, merit asta” a declarat Simona Halep, potrivit Digisport.ro.

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani, după ce a fost găsită vinovată de utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat. 

Sportiva din Constanța a înaintat o contestație la TAS și va fi audiată în perioada 7-9 februarie.

Simona Halep se teme pentru viitorul carierei sale, dacă pierde procesul de la TAS: ,,Nu știu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârșitul"


Comentarii Facebook