Simona Halep se teme pentru viitorul carierei sale, dacă pierde procesul de la TAS: ,,Nu știu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârșitul"


Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani, după ce a fost găsită vinovată de utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat. 

Simona Halep a înaintat o contestație la TAS și va fi audiată în perioada 7-9 februarie.

Sportiva din Constanța a vorbit despre viitorul carierei sale.

Dacă suspendarea de 4 ani va fi menținută, aceasta se va termina pe 6 octombrie 2026.

„A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simţit foarte dureros, plin de emoţii. A fost un şoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar la proba mea de urină rezultatul a ieşit pozitiv. Ştiu că nu am greşit cu nimic şi ştiu că sunt curată.

Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani nu știu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârșitul carierei mele. Da. Și pentru ceva ce nu am făcut și nu este din vina mea, este și mai catastrofal.

Într-adevăr, a ieșit public (Patrick Mouratoglou - n.r.). Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme. Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez. Mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată”  a declarat Simona Halep, într-un interviu pentru Euronews.


Comentarii Facebook