Suporter U Cluj agresat la stadionul din Gruia. Scena incredibilă cu ultrașii de la CFR care provoacă neîncetat - VIDEO

K

Ultrașii de la CFR Cluj nu s-au mai mulțumit numai cu proferarea de jigniri, iar joi, în jurul orei 15.00, un suporter al U Cluj a fost deja agresat.

Suporterul a venit cu mașina să cumpere bilete. Avea o eșarfă cu U Cluj în bord, iar mai mulți suporteri ai CFR Cluj i-au încercuit mașina, l-au scuipat. Alții au ieșit din stadion și au lovit mașina cu picioarele”, ne-a relatat un martor.

---------------

UPDATE

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orelor 13.00, polițiștii clujeni au fost sesizați despre o stare conflictuală spontană.

Din primele cercetări s-a constatat că în timp ce se deplasa pe strada Mecanicilor din Cluj-Napoca, purtând un fular cu însemnele unei echipe de fotbal din municipiu, un tânăr ar fi fost agresat fizic de 6 persoane, care purtau însemnele unei alte echipe de fotbal, care au coborât dintr-un vehicul.

În timpul altercației, tânărului i-ar fi căzut telefonul din buzunar. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt. 

A fost identificat un bărbat dintre cei prezenți la locul stării conflictuale și sunt efectuate investigații pentru identificarea celorlalte persoane implicate.

WhatsApp Image 2023-12-21 at 15.11.09.jpeg

Poliția era de față și a reșinut doi tineri de 16 ani.

Scenele au fost filmate integral de un alt bărbat, dar acestuia un suporter al CFR Cluj i-a furat telefonul din mână li a fugit în stadion. 

Probabil voia să se asigure că nu există imagini. Eu filmam din spate și am văzut cum i-a luat telefonul din mână celui care a filmat toată scena agresiunii”, ne-a mai relatat cititorul.

WhatsApp Image 2023-12-21 at 15.18.12.jpeg

Comentarii Facebook