Simona Halep vine la Cluj în luna februarie 2016. Va juca la meciul Romania - Cehia

 

Primarul Emil Boc a anunțat că Simona Halep va veni la Cluj, în februarie 2016, și va juca în Fed Cup, în Sala Polivalentă.

 

Clujenii au şansă să vadă patru jucătoare de top mondial, din primele şapte din lume; mă refer la Simona Halep, dar şi la Kvitova, Safarova şi Pliskova. O jucătoare din România şi trei din Cehia, care vor juca la Cluj după toate probabilităţile. Am discutat cu preşedintele FRT, cu care am pus bazele unui parteneriat în vederea organizării meciului de tenis din februarie. În lunile septembrie, octombrie se va definitiva acest parteneriat. Iată importanţa acestei Săli Polivalente, pentru că marile competiţii vin la Cluj. Am avut Trofeul Carpaţi, decisivul naţionalei de handbal feminin cu Serbia, vine şi Campionatul European de Gimnastică în 2017”, a spus primarul Emil Boc, la Realitatea FM.

 

În perioada 6-7 februarie 2016, naţionala feminină de tenis a României va întâlni puternica reprezentativă a Cehiei, deţinătoarea titlului, în a cărei componenţă intră nu mai puţin de nouă jucătoare aflate în top 100 WTA, precum Petra Kvitova - locul 4, Karolina Pliskova - locul 12 sau Lucie Safarova locul - 13.

 

De asemenea, conform declaraţiilor preşedintelui FRT, George Cosac, România va fi reprezentată şi ea la cel mai înalt nivel, din reprezentativa noastră urmând a face parte Simona Halep – locul 3 WTA, Irina Camelia Begu – locul 30, Monica Niculescu – locul 36 sau Cristina Mitu – locul 74.  

 

Meciurile fac parte din primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup 2016.  

Comentarii Facebook