Simona Halep s-a retras de la US Open! Ce alte jucătoare din Top 10 WTA lipsesc de la Grand Slam-ul american


Simona Halep, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, a anunțat, printr-un mesaj pe Twitter, că nu va participa la turneul de Grand Slam US Open, care va începe pe 31 august.

Românca a precizat că, în contextul numărului foarte mare de cazuri de coronavirus cu care se confrunta SUA, a decis că va pune sănătatea pe primul loc și nu va participa la turneul de la Flushing Meadows.

"După ce am analizat toți factorii și, luând în considerare circumstanțele excepționale cu care ne confruntăm, am decis să nu merg la New York pentru US Open.

Am spus întotdeauna că voi pune sănătatea pe primul loc, așa că prefer să rămân să mă antrenez în Europa. Știu că WTA și Federația Americană au depus mult efort pentru a organiza turneul în deplină siguranță și doresc tuturor participanților mult succes", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Halep nu este singura jucătoare din Top 10 WTA care lipsește de la Openul american.

Astfel, de la ediția din 2020 a US Open vor mai absenta Ashleigh Barty (1 WTA), Elina Svitolina (5 WTA), Bianca Andreescu (6 WTA), Kiki Bertens (7 WTA) și Belinda Bencic (8 WTA). 

Comentarii Facebook