Cum comentează americanii retragerea Simonei Halep de la US Open


Simona Halep nu va participa la US Open, iar americanii au comentat că va fi una dintre cele mai slabe ediții din istorie. 

Simona Halep a anunțat pe Twitter că nu va merge la US Open, competiție care debutează pe 31 august. 

Mă simt mult mai în siguranță așa!”, a explicat sportiva.

Sunt multe jucătoare de tenis care au spus că nu vor participa la competiția din SUA.

New York Times a titrat ”Simona Halep out, US Open fără jucătoarele de top”, iar jurnaliștii americani subliniază că ”va fi cea mai slabă ediției din istorie din punct de vedere al jucătoarelor din Top 10 WTA”. 

Ce sportive lipsesc de la US Open: Ashleigh Barty (1 WTA), Simona Halep (2 WTA), Elina Svitolina (5 WTA), Bianca Andreescu (6 WTA), Kiki Bertens (7 WTA) și Belinda Bencic (8 WTA). 

Ultima lovitură a venit luni, când Simona Halep a anunțat că se retrage de la US Open. Va fi cea mai neobișnuită competiție din istoria Openul Statelor Unite", scris New York Times. 

După ce am analizat toți factorii și, luând în considerare circumstanțele excepționale cu care ne confruntăm, am decis să nu merg la New York pentru US Open.

Am spus întotdeauna că voi pune sănătatea pe primul loc, așa că prefer să rămân să mă antrenez în Europa. Știu că WTA și Federația Americană au depus mult efort pentru a organiza turneul în deplină siguranță și doresc tuturor participanților mult succes”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Comentarii Facebook