Simona Halep acuzată de rasism de internauți, după meciul din primul tur de la Australian Open



Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Australian Open, după ce a învins-o pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, însă declarațiile româncei au stârnit controverse.

Mai exact, numărul 1 mondial a vorbit despre adversara sa la finalul meciului, lăudându-i performanța și precizând că îi amintește de Serena Williams.

"Este foarte talentată. Este puternică și cred că în viitor va fi foarte bună. E tânără. Mult noroc. Pot spune că este seamănă puțin cu Serena. Lovește mingea foarte puternic și arată ca e. Este o fată puternică. Sigur va fi bună pe viitor", a spus Simona Halep, potrivit gsp.ro

Totuși, după ce a spus că Destanee seamănă fizic cu Serena Williams, mai mulți internauți au acuzat-o pe româncă de rasism.

"Halep spune că Aiava seamănă cu Serena și că lovește ca ea. Probabil că nu a vrut să sune rasist, dar cam așa se înțelege", "Destenee Aiava nu seamănă deloc cu Serena, domnișoara Halep" și "Ca să știi, Simona, Destanee Aiava nu seamănă deloc cu Serena. Verifică-ți gleznele și informațiile" au fost unele dintre reacțiile stârnite de declarația liderului mondial.

Comentarii Facebook