Luni 30 Martie

U-BT joacă un meci important în Cipru, în grupele Europe Cup: Ne dorim foarte mult victoria!Campioana României la baschet masculin, U-Banca Transilvania va juca miercuri seara în compania echipei cipriote Keravnos, în deplasare, la Nicosia.

Meciul contează pentru etapa a 3-a a fazei secunde a FIBA Europe Cup, Grupa L. Cele două echipe au bilanț similar în această fază, fiecare dintre ele învingând pe Belfius Mons Hainaut și pierzând în fața olandezilor de la Donar Groningen.

Primele două clasate în fiecare grupă vor accede în faza eliminatorie a competiției.

Suntem în Cipru încă de luni, iar astăzi avem de disputat un meci foarte important în economia grupei, cu Keravnos. Ne dorim foarte mult victoria, deși știm că nu va fi ușor. Keravnos este o echipă care s-a întărit în ultimul timp, au jucători de valoare și cu experiență la nivel european, știm că vom avea un meci greu, însă pentru noi există doar opțiunea victoriei, întrucât ne dorim calificarea din această fază secundă. Kuti e recuperat sută la sută după accidentarea avută în meciul cu Dinamo, însă Barro este incert pentru meciul de diseară”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul principal U-Banca Transilvania.

Comentarii Facebook