Simona Halep a vorbit la Cluj despre reluarea parteneriatului cu Darren Cahill


Simona Halep a fost întrebată la Cluj, la Sports Festival, dacă va relua antrenamentul sub bagheta lui Darren Cahill, ambii prezenți în orașul de pe Someș.

Nu s-a schimbat nimic (în relația noastră), are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună, iar atunci când va veni timpul să decidă dacă va mai antrena sau nu, eu voi fi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră. Împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta, dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a spus Halep.

Sportiva a mărturisit că vrea să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Australianul Darren Cahill se află la Cluj, la Sports Festival, a spus că dacă revine în competiție, o va suna prima dată pe Simona Halep. ”Mi-am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă va vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni”, a spus Cahill.

Simona Halep va juca la Sports Festival, sâmbătă, un meci demonstrativ de tenis alături de Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová. Marius Copil va juca cu Fabio Fognici, Simona Halep cu Daniela Hantuchová, iar la final va fi un meci de dublu mixt între echipa românească și cea străină.

Comentarii Facebook