Vineri 30 Septembrie

SPORTS FESTIVAL - Premiera vineri cu AIRBAG JUMP DEMO. Clujenii pot sări și ei de la 16 metri - FOTO

AIRBAG JUMP DEMO la SPORTS FESTIVAL

Show în premieră pentru România la Sports Festival. OK WORLD WIDE aduc la SPORTS FESTIVAL un nou gen de show: sărituri acrobatice de la 16 metri înălțime pe un uriaș airbag de 3 metri înălțime.

Cei 4 români și un englez care formează trupa au plecat de pe străzile Londrei și au cucerit lumea cu acrobațiile lor de stradă. Tinerii fac street dance din 2013 și au fost remarcați de producătorii emisiunii Got to dance și Britain got talent, unde au ajuns în semifinale. 

Amatorii de senzații tari pot să sară de la înălțime, pe airbaig-ul uriaș, între orele 14.00-21.00. Un salt costă 20 de lei.

INIȚIERE FLASHMOB| platou Cluj Arena |16.00-16.30 | 18.00-18.30

Dansul este tot o formă de mișcare iar cei care iubesc muzica, pot să devină dansatori principali într-un super flash-mob, parte din show-ul de închidere a festivalului. Începând de vineri, în fiecare zi a festivalului, T-Dance Academy, cea mai mare școală de street dance din Cluj, ține cursuri pentru a-i învăța pe oameni coregrafia. 

PARADA SPORTS FESTIVAL | Alee Parc Central | 20.00-22.00

1.000 de campioni, sportivi și amatori, adulți și copii, vor deschide oficial SPORTS FESTIVAL printr-o paradă impresionantă. Ea va începe cu un show cu toboșari și dansuri zumba pe ritmuri africane, urmați de cai împodobiți de ceremonie și de toate cluburile sportive din festival. Fiecare va veni cu echipamentul și însemnele clubului pe care îl reprezință și drapelul.

Oamenii vor porni în paradă din parc până pe platoul Cluj Arena unde se află scena principală a festivalului. Va urma un show cu demonstrații sportive spectaculoase, unele în premieră pentru România. Artiștii invitați sunt din UK, Germania, Serbia, Italia, Austria, Republica Moldova. Seara se va încheia cu concertul Mira. Intrarea este liberă.

Teatru: DOUĂ LINIUȚE | Cortul BT – Parcul Central | 20.30

O viață activă și sănătoasă include și mersul la teatru. De aceea am inclus în programul SPORTS FESTIVAL piesa de teatru “Două liniuțe”, semnată de Lia Bugnar. Un spectacol cu mult tâlc într-un cadru inedit pus în scenă de Marius Manole, Medeea Marinescu, Irina Antonie, Anghel Damian, Ilinca Manolache, Cătălin Babliuc și Istvan Teglas. 

SPORTS FESTIVAL are loc în perioada 13-16 iunie la Cluj-Napoca. Evenimentul a ajuns la cea de-a doua ediție și promovează mișcarea și un stil de viață sănătos. Inițieri, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, plus program chill de concerte & streetfood. La #SportsFestival, mișcarea se îmbină cu distracția.

Eveniment susținut de Banca Transilvania, Super Bet, Cemacon, Iulius Mall, iQuest, Allianz Țiriac, Eon, Capricii și Delicii și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook