Gigi Becali e pasionat de modă. Cum arată și cât costă adidașii patronului de la FCSB - FOTO


Gigi Becali (60 de ani) a fost miercuri prezent la baza de antrenament a clubului din Berceni, pentru reunirea lotului FCSB. 

Gigi Becali a purtat o pereche de adidați foarte scumpi, marca Versace, în valoare de 795 de euro. 

Gigi Becali a fost însoțit de Alexandru Tudor, fostul arbitru. 

Va fi un fel de ochiul meu aici, în Academie, în special, și chiar în tot clubul. Va fi un fel de supervizor. Tot ce i se pare în neregulă și trebuie corectat, vom corecta.

Văd că știe mai multe despre administrarea fotbalului, despre academii, chiar dacă nu are experiență. Știe foarte multe lucruri despre ceea ce înseamnă strategia clubului, cât trebuie să fie udată iarba, viteza de joc, în functie de cât de udă e iarba. Și e un om deștept, corect, drept.

În primul rând asta, că e bisericos. Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Va merge în fiecare zi acolo, după care, după 10:30, va veni la club. Mai întâi la Dumnezeu și mai apoi la club.

Am venit cu Sandu ca să ne consultăm unde facem biserica. O să o facem în față la vestiare. Am încredere mai multă în el decât în mine", a explicat Gigi Becali, conform Digi Sport.

Alexandru Tudor l-a convins pe Gigi Becali să interzică televizoarele în camere din camerele fotbaliștilor. ”Nu mai există televizoare în cameră la Academie, a fost ideea lui Tudor. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Camerele sunt numai pentru odihnă”, a dezvăluit Gigi Becali.

Comentarii Facebook